Barcelona barn tröja Robben och andra

Matthias Sammer har berättat Robert Lewandowski att acceptera Bayern München beslut att Juventus tröja inte tillåta honom att lämna, om han ska komma tillbaka till sin bästa form. Tidigare Bayerns sportdirektör Sammer, nu en televisionspundit och rådgivare till Dortmund, sa att Lewandowski hade missat fokus de senaste månaderna efter att ha sagt att han ville lämna Allianz Arena. Men de tyska mästarna gjorde det klart att de inte var villiga att sälja Polens internationella, som Liverpool barn tröja har gjort 151 mål Liverpool barn tröja i 195 matcher sedan undertecknandet från Borussia Dortmund 2014. “Robert kunde inte länge fokusera på sig själv på högsta nivå för att göra honom otouchable och inulnerable på utsidan men också insidan,” sa Sammer Barcelona tröja enligt tyska nyhetsbyrån SID. “Resultatet är att du saknar två till tre procent. Om du inte lyckas acceptera klubbens beslut och helt fokusera igen, kommer du aldrig få tillgång till din fulla potential igen.” Medan Bayern har insisterat på att Lewandowski hedrar sitt kontrakt, som löper fram till 2021, har de sagt att försvarare Jerome Boateng kan flytta om priset är rätt. Paris Saint-Germain har länkats till Boateng, men lagkamrater som Arjen Robben, Franck Ribery, Manuel Neuer och David Alaba har sagt att de vill att han ska stanna. “För mig är Jerome Boateng en av de bästa centerbackarna i världen. Vi var oerhört framgångsrika med honom.” Jerome är bara mycket viktigt för det här laget, säger Robben. “Vi är väldigt komplett och har mycket kvalitet i truppen. Det måste hålla sig så här och då kan vi lyckas.” På en presskonferens på fredag kommenterade Bayerns tränare Kovac inte rykten och sa till reportrar att “från och med nu kommer han att resa till Frankfurt. Jerome är hälsosam och alternativ till helgen.” Kovac lovade också Bayerns laganda i kölvattnet av de senaste kommentarerna från Barcelona barn tröja Robben och andra. “Det visar bara laganda vi har här. Det är på en mycket hög nivå om någon kampar för sin lagkamrat. Det är det som gör ett lag.” “Visst, vi är alla ensamma kämpar, men jag är glad om vi alla går i samma riktning. Jag vet inte vad som händer. Men jag är övertygad om att vi får en bra säsong.”