Sverige barn tröja inte spekulera

Polens chef Adam Nawalka är ovillig att förutse var hans män kan sluta i Euro 2016 Grupp C, och betonar att fokus är helt enkelt på att säkra tre poäng från tisdagens sammandrabbning med en ukrainsk outfit som de inte håller på att ta lätt. Polerna, som kom ner i gruppen i sina två Brasilien tröja tidigare EM-kampanjer, går in i sin sista pool match av den här som ser ut att göra nästa omgång men vet att de kan hamna någonstans i de tre bästa. Efter att ha slog Nordirland 1-0 och ritat 0-0 med Tyskland är de för närvarande andra. Deras poäng på fyra punkter är detsamma som för de grupp-toppande tyskarna, vars målskillnad överstiger deras med en. Båda är bättre än tredje land i Nordirland, medan Ukraina – Polens samherrare för fyra år sedan för Euro 2012 redan eliminerats – är nederst efter två nederlag. På en presskonferens framför hans sida i Marseille, som spelas samtidigt med Tyskland mot norra Irland i Paris, Tyskland barn tröja sa Nawalka: “Jag vill Sverige barn tröja inte spekulera om den plats där vi kommer att slutföra. “Det som är viktigt är matchen och att vi vill vinna tre poäng. Det är det viktigaste för oss.” Ukraina har hittills besegrats 2-0 både av världsmästare Tyskland Brasilien tröja och Nordirland, men Nawalka var angeläget på måndag för att prata upp Argentina tröja Mykhaylo Fomenkos lag. “Vi vill framhäva att Ukraina är mycket svåra motståndare som vi respekterar,” sade Nawalka. “Alltid, om du inte respekterar din motståndare när som helst, kommer matchen vara svår. Vi kommer att visa dem respekt genom att vara mycket väl förberedda för denna match i varje element. “Ukraina visade sin styrka i sin första match när de förlorade mot Tyskland. “Det fanns perioder av denna match när de skapade några stora chanser att göra poäng. De spelade väldigt bra vid den tiden. “Det visar att det här laget är mycket starkt, och de kommer att försöka visa det också i morgon i sin sista match. Att representera ditt land är en ära och ett privilegium, och jag är säker på att det här är hur de kommer att närma sig det.”